Micke recenserar!

Under helgen fick vi äran att bli recenserad av Micke Gunnarsson, som är samhällsentreprenör, pappa & föreläsare. Även grundare av bl.a Barnatro, Fredsuppdraget, @mickesfigurer. helt enkelt en genuin och fin människa som minst sagt har många järn i elden. Med den röda tråden att vilja påverka människor  i positiv riktning. Tack Micke för att du tog dig tiden att utvärdera Qoalis tyngdtäcke.

Nedan kan ni läsa inlägget i sin helhet:

Nu ska jag göra något jag aldrig gjort. Reklam. Har funderat på detta i veckor. Kanske inte så stor sak för dig, men för mig är det så.

I min vardag då jag träffar många som beskriver sin stress och ångest så vill man ju stötta. Jag minns själv min oro och många sömnlösa nätter. Fick ta insomningspiller vilket gjorde att jag kände mig ”bakis” varje morgon. Detta var under min utmattning för 9 år sedan. För tre veckor sedan kontakta Evelina mig på ett företag som heter @qoalisweden . Hon sålde tyngdtäcken. Något jag aldrig hade hört talas om. Täcken som är tunga helt enkelt. När hon berättade om detta och forskningen bakom blev jag nyfiken. Jag som ÄLSKAR att typ ligga med minst en människa på mig om nätterna..haha. Älskar att vara omlindad. Hon undrade om jag ville testa ett täcke. Jag förstod att det handlade om samarbete och pr. Jag svarade att jag ville prova ett täcke, men om jag inte gillade det ville jag skicka tillbaka det. Hon var helt öppen med detta. Så nu har jag testat mitt täcke som väger 8 kg! Och jag måste säga att jag älskar det. Jag känner mig kramad om nätterna och även i soffan på kvällarna. Jag har testat det en vecka och jag får för mig att jag sover på ett annat sätt. Tryggare. Mer utvilad. 

Har låtit vänner testa det och där är någon som känner sig lite väl isolerad, men smaken är ju som baken. Den som älskar det mest är en utav mina söner. Vi slåss om det just nu. Det jag dock vill säga är att täcket är ganska så dyrt. MEN jag vet också att man kan få det på remiss av vissa Landsting och kommuner. Så om du vill testa, om du har jobbiga nätter eller känner stress och oro, kolla du kan kanske få stöd! Eller kolla med Evelina på www.qoali.com
Som ni märker har jag beslutat att dela detta täcke via mina kanaler. Jag gör det för att jag fick en chans att verkligen känna efter själv. Det jag också fått till är möjligheten att ge bort ett täcke! Det är svårt att veta hur detta ska gå till på ett rättvist sätt. Men jag gör helt enkelt så här, skriv till mig i kommentarerna om du är intresserad och varför, så väljer jag ut någon. Så får det bli.
Tack Evelina för möjligheten och tack för att jag fick upptäcka något nytt i mitt liv.

Kram/Micke

 

Följ gärna Micke på Instagram HÄR och Facebook HÄR, lovar att ni blir klokare :)

Vill du köpa ett tyngdtäcke så kan du göra det HÄR. Ni kan följa Qoali på Instagram och Facebook genom att trycka på ikonerna till vänster, längst ner på sidan.