Tyngdtäcke - Årets Julklapp 2018

Med nedanstående motivering är vi övertygade om att Qoali är ett givet val som årets julklapp 2018:

Tyngdtäcke har fått ett nyväckt intresse

De senaste åren har psykiska ohälsa fått mer och mer utrymme i media och olika sociala medier. Tabun kring psykisk ohälsa har börjat försvinna och vi pratar om det mer öppet idag. Dock har vi fortfarande mycket kvar att göra här. I takt med att vi blir mer medvetna om vikten av återhämtning för att kunna klara av vardagen och alla måsten som samhället "kräver" av oss så uppskattar folket ett tyngdtäcke som är en produkt som inte är en ytterligare “pryl” som stjäl  vår tid och som man stoppar i kontaktuttaget. Tyngdtäcket laddar det mänskliga batteriet på ett naturligt sätt. När tyngden appliceras så stimuleras kroppen att producera serotonin som lyfter ditt humör, vilket i sin tur naturligt omvandlas till melatonin och får din kropp att vila. Tyngdtäcket omsluter din kropp som en varm och skön kram. Vill du läsa på mer om vad ett tyngdtäcke är, så går du in här.


Tyngdtäcke representerar den tid vi lever i

Stress präglar vardagslivet för många människor idag. Hur påverkas egentligen vår hjärna av långvarig stress?  Att vara ständigt uppkopplad är för många en självklarhet både i hemmet och på jobbet. Det tillhör den tid vi lever i, men det har sina bieffekter då vi är utvecklade för ett helt annat liv än det vi lever idag. Med Qoalis tyngdtäcke kan man åtminstone ge sig själv rätt förutsättningar att hantera sömnbristen, stressen och ångesten som många lider av. Det är dags att människan återtar makten över sitt välbefinnande!

Qoali har verkligen lyckats att göra tyngdtäcket som funnits inom sjukvården i ca 10 år mer mainstream i samhället!

 

Tyngdtäcke Qoali årets julklapp


Nu måste vi vara ärliga och säga att det inte riktigt går till på det här sättet när man utser årets julklapp. HUI som utser årets julklapp svarade oss så här när vi ville nominera Qoali:

“Hej,

...Tack för ditt förslag! Alltid intressant att höra välmotiverade tankar om årets julklapp.

Det finns dock ingen nomineringsprocess till Årets julklapp utan utnämningen bygger på en analys av rådande samhällstrender...”


Qoalis svar:

“...Ditt svar blir ändå viktigt då det öppnar upp för att vi själva kan utnämna Qoali som årets julklapp  :) “


I slutändan är det du som kund som väljer vad som ska ligga under julgranen. Är du övertygad om Qoalis motivering av tyngdtäcket, så tycker vi att du ska slå till nu för att säkra ditt tyngdtäcke. Ange “ÅRETSJULKLAPP” så får du 15% rabatt samt bytesrätt. Det går bra att använda koden för att köpa presentkort också. Beställ årets julklapp redan idag!

Vi önskar dig en riktigt härlig jul!