Varför ska jag välja ett tyngdtäcke från Qoali?

Vi förstår att det inte är alldeles lätt att komma till skott och köpa ett tyngdtäcke. Inte minst för att det är en betydande investering som man gör. Innan Qoali föddes så stod vi som många av er säkert gör och hade massor av frågor och funderingar. För många är det en helt ny erfarenhet och några har endast hört talas om det tidigare. Det dyker som sagt upp en hel del frågor inför ett köp av tyngdtäcke:

Blir det inte varmt att sova med ett tyngdtäcke?

Hur är ljudnivån, för jag störs av minsta lilla ljud?

Tänk om tyngdtäcket inte funkar för mig?

Kan jag byta vikt om jag valt fel vikt på mitt tyngdtäcke?

Varför är tyngdtäcken så dyra?

Ovanstående frågeställningar var ungefär det som snurrade i huvudet när en familjemedlem hade svårt att komma till ro på kvällarna bl.a pga en diagnos och fick därmed en remiss till arbetsterapeuten. Till att börja med så tog det ca 1 år innan träffen med arbetsterapeuten var möjlig (det visade sig att de hade ett relativt smalt sortiment). Under den tiden sonderades terrängen på tyngdtäcken då det finns en uppsjö av tyngdtäcken på marknaden. Utifrån den erfarenheten tog vi med oss att antingen så var täcket för varmt, ljudnivån var alldeles för hög, priset var omänskligt högt etc.

Det enda alternativet vi kunde komma fram till vara att ta fram världens bästa tyngdtäcke som vi själva älskar och som du kommer älska. Vi har tagit fram ett tyngdtäcke som fungerar för alla oavsett diagnos eller inte. Därav föddes Qoali! Under 2018 har vi bytt sortiment 4 gånger, för det finns alltid möjlighet till förbättringar. Vi lyssnar på våra kunder och tar med oss feedbacken. Vi har ett par hundra tyngdtäcken i lager, som vi aldrig kommer släppa ut på marknaden. Vi testade t.ex. ett material på tyget där vi blandade bomull med 20% polyester. Resultatet blev katastrofalt! 

Vi har tänkt in i minsta detalj när vi tagit fram Qoali-täcket. Tyget består av bomull för att täcket ska vara behagligt mot kroppen och kunna andas på ett optimalt sätt. 

Tyngden i Qoalis tyngdtäcke kommer ifrån micro glaspärlor. Tyngden är fördelad i 120 st sektioner, vilket ger en jämn fördelad vikt över hela kroppen. Qoalis tyngdtäcke är allergivänliga och tysta i användningen.  Vidare har vi tillsatt en extremt tunn ljuddämpande vaddering för att ytterligare minimera eventuella ljud av fyllningen.

Kvalité och schyssta villkor kostar, det tar sin lilla tid att producera ett tyngdtäcke. Hos oss på Qoali har du dessutom 3 års garanti. Som vi nämnde så är vi ödmjuka inför att det är en hel del pengar man investerar, men skulle det funka så är det en väl värd investering då vi tillbringar ca en tredjedel av livet i sängen. Är du osäker på vikt du ska välja på ditt Qoali tyngdtäcke? Fråga oss om du är osäker, vi hjälper gärna till. Det viktigaste är att du blir 100% nöjd med ditt köp av tyngdtäcke. Vår erfarenhet gör att vi prickar rätt vikt till 99%. 

På Qoali följer vi ledorden "Lite till"!

Vår ambition är att tillhandahålla världens bästa tyngdtäcke och förstklassig service. Men vi är aldrig nöjda, för det finns alltid lite till att göra. Kommer vi göra fel, absolut. Men du kan räkna med att vi göra det lilla extra för att gottgöra dig ;) Vi tillhandahåller en produktkategori, vilket gör att vi kan ha fokus och bemästra det.

Vi hoppas att vi övertygad dig om att ge oss ditt förtroende. Vi lovar att vi ska göra allt för att förvalta ditt förtroende. 

Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga eller fundering. Använd ikonen längst ner till höger eller vänstra sidan för mail. Känner du dig redo så kan du göra din beställning HÄR.

 

shoppa nu