Vår story

Har du krupit in under täcket? Bra. För nu är det sagostund...

“En gång för länge sedan fanns det ett mörkt land långt upp i norr, där tristessen hängde som en tung dimma över gatorna. Landets invånare hade glömt bort hur man sover gott, och istället var de hypnotiserade av sina skärmar, som de stirrade på, dag och natt. De kunde inte längre höra själens viskningar. Inte ens spinning och gym kunde hjälpa dem att stilla sina sinnen. De ville leva längre än 100 år, ha optimal hälsa med kombucha och grönkål. Men det verkade snarare ta kål på dem.

De skickade meddelanden till varandra — små ångestrop i rädsla och panik. "Vad ska vi ta oss till? Inom mig känns det som att bajsemojin har flyttat in." Även trötta på att vara trötta, blev det allt svårare att andas in. Men en dag gick det upp ett ljus för tre rastlösa själar, som bestämde sig för att det fanns en väg ut..." 

Årets julklapp

 Bra jobbat, du hittade julklappen ;)

OK.... nu räcker det med den här skruvade sagan. Dags för lite riktig "pillow talk".

Vi spenderar 1/3 av våra liv under täcken, så vi tycker det är dags för folk att få upp ögonen för vilka täcken som ger bäst förutsättningar för optimal sömn. Vi har koll på det här, för vi på Qoali andas, äter och, eh... sover sömn.

Alltså, vi sover inte på jobbet eller slappar. Sömn är vårt jobb! Sanningen är att det är mycket mer än så. Vår passion är att hjälpa alla människor att sova mer och sova bättre, oavsett när de sover eller hur länge. När vi sover gott så blir vi gladare och friskare. Och vi sitter inte här och dagdrömmer nu, utan det finns vetenskapliga bevis!

Vetenskapen visar att när vi sover med Qoalitäcken, flödar serotonin och melatonin in i hjärnan och kortisolnivåerna minskar — vilket leder till mindre stress och ett bättre liv, helt enkelt för att du sover bättre och sover mer.

Med allt det sagt, så är det också viktigt för oss att ta god hand om planeten. Visst, alla företag säger så. Men vi menar det verkligen. Kalla oss knäppa (även om du inte kan... hallå? Vi har redan berättat att vi har vetenskaplig grund för det vi gör), men vi vill kunna vakna upp till en värld som är bättre idag än vad den var igår. Kort sagt, hållbar sömn är bara möjligt med hjälp av hållbara metoder, som tar hänsyn till planeten.

Hmm, sover du inte? Ok! Vi föreslår att du stänger av skärmen och kopplar av.

Vi önskar dig en djup sömn med härliga drömmar...