Betalningsmetod

Hos Qoali AB, 559144-3147, kan du köpa tyngdtäcke och tillbehör av högsta kvalitet. Vi har som mål att alltid ge professionell och hög service till våra kunder. Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss och därför följer vi alltid Konsumentköplagen och Distans- och hemförsäljningslagen.

 Nedan köp- och leveransvillkor tillämpas på samtliga köp och beställningar gjorda via qoali.com där kunden är bosatt i Sverige. Vid frågor kontakta oss på support@qoali.com. Vår målsättning är att kundservice ska besvara ditt mail inom 24 timmar.

Priser

Alla priser är i svenska kronor och inklusive 25% moms. Momsen redovisas i ordersammanställningen tillsammans med frakten som är kostnadsfri inom Sverige.

Betalning

All betalning som sker via kort och Swish går via den svenska betaltjänsten Mondido Payments.

  • Kortbetalning

Det är tryggt och säkert att betala med kort på Qoali. Vi erbjuder betalning via kort i samarbete med Mondido Payments.  Vi tar emot VISA, MasterCard, Euro Card, AMEX, PayPal, samt Qoali Presentkort. Alla kortuppgifter hanteras i en säker miljö och Mondido Payments ansvarar för att hantera information som erhålls genom tjänsten i enlighet med de krav som uppställs för certifiering enligt PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) och övriga tillämpliga säkerhetsföreskrifter. Inga kortuppgifter sparas hos Qoali.

  • Swish

Vi erbjuder betalning via Swish i samarbete med Mondido Payments. Välj Swish som betalmedel, skriv in ditt telefonnummer och verifiera betalningen via appen. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar via Swish. Upplever du problem när du ska betala med Swish kan du behöva ändra beloppsgränsen via din bank. Detta kan du göra genom att logga in på din internetbank och klicka dig fram till Swish. För detaljerade instruktioner om hur du går tillväga hos en specifik bank se nedan länkar: Swedbank, Nordea, SEB. Handelsbanken, Sparbanken Syd, Danske Bank, Skandiabanken

Klarnas betalningsalternativ:

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.

 Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.