OLD_FAQ

Låt oss presentera teamet och varför vi älskar Qoali!

Team Qoali
Jag vet att vi har en fantastisk produkt då jag ser det dagligen, inte minst i mitt egna hushåll. Men inget slår den positiva feedbacken vi får från kunderna, det är den absoluta drivkraften.
- Evelina Johansson, Grundare/VD
                                                                                                   
I min yrkesroll har jag sett hur tyngdtäcken kan göra stor stor skillnad och då möjligheten dök upp att få vara med på Qoalis resa tvekade jag aldrig.
- Anja Forshufvud, ST-Läkare/Styrelseledamot

Som småbarnspappa och företagare kan livet gå i väldigt hög fart. Jag gör det jag kan för att optimera de lugna stunderna jag har, och efter att ha använt Qoali kände jag att detta är en produkt som borde finnas i varje modernt hem. Safin Roozbayani, Affärsutvecklare/Styrelseledamot

Magnus Forshufvud

 

Som småbarnsförälder med ständig sömnbrist blev det kärlek vid första ögonkastet mellan Magnus & Qoali. - Magnus Forshufvud, Jurist/Styrelseledamot

Jag har varit involverad i många startups. det är sällan man stöter på en produkt som passar nästan alla målgrupper. Jag är fast övertygad om att det bör finnas minst ett Qoali täcke i varje hushåll. - Joel Johansson, Civilekonom/CDO

 

Vill du vara en del av team Qoali, så tveka inte att höra av dig. Vi letar alltid efter nya glada och härliga talanger!

 

 

Vad betyder Qoali?

Koalan är världsmästare i att sova - ända upp till 23h/dygnet. Då kombinerade vi Koala med Quality som blev Qoali (uttalas Koali)  ;)

Vad är det för mått på Qoali täcket?

Tyngdtäcket är 200x150 cm och tillgänglig i 4kg,  6kg, 8kg and 11 kg.

Finns det någon "grupp" som INTE bör använda ett tyngdtäcke?

Man bör vara vaksam med mindre barn som inte helt har utvecklat sin lungkapacitet.

Barnet SKA vara kapabel att kunna ta av sig täcket själv och även vara förmögen att tala om ifall den inte vill ha tyngdtäcket på sig. Därför rekommenderar vi inte Qoali-täcket till barn under två år, och barn med en ålder strax över två år bör ha det lättaste tyngdtäcket och sitta med det i soffan tillsammans med en vuxen så att man ser att barnet är förmöget att hantera och flytta på tyngdtäcket. Barn och vuxna med lungsjukdom bör inte använda tyngdtäcke.

Man bör även vara vaksam med tyngdtäcken kring djur, hamnar djuret under ett tungt täcke och inte kan ta sig ut så kan det vara farligt.

Vi avråder bestämt från att sova med en bebis tillsammans med tyngdtäcket.

Är du osäker så fråga gärna oss, men vi rekommenderar att man rådgör med sin läkare för en säker och individuell rekommendation.

Fick du inte svar?

Använd chat ikonen längst ner till höger så försöker vi hjälpa dig!