Villkor

Hos Qoali AB, 559144-3147, kan du köpa tyngdtäcke och tillbehör av högsta kvalitet. Vi har som mål att alltid ge professionell och hög service till våra kunder. Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss och därför följer vi alltid Konsumentköplagen och Distans- och hemförsäljningslagen.

Nedan köp- och leveransvillkor tillämpas på samtliga köp och beställningar gjorda via qoali.com där kunden är bosatt i Sverige. Vid frågor kontakta oss på support@qoali.com. Vår målsättning är att kundservice ska besvara ditt mail inom 24 timmar.

Priser
Alla priser är i svenska kronor och inklusive 25% moms. Momsen redovisas i ordersammanställningen tillsammans med frakten som är kostnadsfri inom Sverige.

Betalning
All betalning som sker via kort och Swish går via den svenska betaltjänsten Mondido Payments

  • Kortbetalning
Det är tryggt och säkert att betala med kort på Qoali. Vi erbjuder betalning via kort i samarbete med Mondido Payments.  Vi tar emot VISA, Master Card, Euro Card, AMEX, PayPal, samt Qoali Presentkort. Alla kortuppgifter hanteras i en säker miljö och Mondido Payments ansvarar för att hantera information som erhålls genom tjänsten i enlighet med de krav som uppställs för certifiering enligt PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) och övriga tillämpliga säkerhetsföreskrifter.  Inga kortuppgifter sparas hos Qoali.

  • Swish
Vi erbjuder betalning via Swish i samarbete med Mondido Payments. Välj Swish som betalmedel, skriv in ditt telefonnummer och verifiera betalningen via appen. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar via Swish. Upplever du problem när du ska betala med Swish kan du behöva ändra beloppsgränsen via din bank. Detta kan du göra genom att logga in på din internetbank och klicka dig fram till Swish. För detaljerade instruktioner om hur du går tillväga hos en specifik bank se nedan länkar: SwedbankNordeaSEBHandelsbankenSparbanken SydDanske BankSkandiabanken

Klarnas betalningsalternativ:
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

● Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

● Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.

Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.


    Leveransvillkor

    Vi skickar ut varan inom 24 timmar och normal leveranstid är 1-3 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

    Vi skickar beställningar med Postnord/DHL/TNT. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. 

    På aviseringen till dig som privatperson framgår det till vilket ombud paketet skickats till. Har du angivit ett mobiltelefonnummer i beställningen kommer du att få ett SMS från DHL när din vara finns att hämta på utlämningsstället. Har du inte angivit något mobiltelefonnummer kommer du istället att få ett e-mail när din vara finns redo att hämtas. Via webbshoppen är det endast möjligt att få en vara levererad inom Sverige. Om du vill ha en vara skickad utanför Sverige ber vi dig att kontakta oss på support@qoali.com. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

    Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan direkt vid leverans. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 300 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

    Om leveranstiden mot förmodan blir längre än vad som angivits i din orderbekräftelse så meddelar vi dig detta snarast möjligt efter det att förseningen kommit oss tillkänna. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från alla ersättningskrav till kund gällande leveransförseningar.

    Inom Sverige erbjuder Qoali fri frakt och fri retur av tyngdtäcken.

     

    Ångerrätt
    Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor förutsatt att de är oanvända i upp till 14 dagar. Varan skall skickas tillbaka i originalförpackningen.

    Ångrat köp skall meddelas via mail till support@qoali.com där ordernummer skall anges. När varan är returnerad till Qoali och vi har säkerställt att varan är i samma skick som du fick den, kommer återbetalning att ske.

    Hantering av personuppgifter

    Det mobiltelefonnummer eller Epost du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order och nyhetsbrev. Vi sprider aldrig dina uppgifter till någon annan part.

    Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem. Kontakta oss på support@qoali.com.

    Tvist

    Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/